RSS

Download dan Lirik lagu Scorpio eny sagita – Ceng Ceng Po

12 Agu

Ass
Selamat malam pengunjung pingenmp3… Kali ini tanpa banyak kata saya mau share lagu yang enak di dengar di telinga.
cengpopingenmp3wordpresscomfileimage
Bergenre reggae tapi dibawakan orkes jandut jawa timur New Scorpio yang di vocali Mbak Eny Sagita. Oke langsung saja judulnya

ceng ceng po
Ini liriknya kawan

Judul : ceng ceng po

sepiro lawase aku kenal karo kowe
wong ayu anake guru marakne raiso turu
aku sadar wong tuamu ora bakalan setuju
duwe mantu mlarat bondo pengangguran koyo aku

Pingenmp3.wordpress.com

aku niat nekat mangkat dolan neng omahmu
rencanaku kuwi among njaluk doa lan pangestu
karo bapak ibumu tak omongne opo enekku
jare bapakmu kabeh wong lanang kuwi koyo asu

cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu 5x

Pingenmp3.wordpress.com
nganti tekan e patiku ora mungkin lali
opo sing wis diucapne karo wong tuamu kuwi
mbok nganti kejegor sumur aku ora bakal mundur
tak terusne paling ujung-ujung e atiku ajor, ajor ajor ajor mumur

golek utangan tonggo nggo mangkat neng jakarta
idep idep ngedu nasib mugo kabul cita cita
durung nganti entuk hasil aku wis kok tinggal mlayu
kowe ninggal aku mergo dijodohne wong tuamu, kae sing rupane koyo

cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu 5x

Jiwa seniman kuwi ora iso diatur
padahal bandane seniman ora iso diukur
wong tuamu mripate nyawang aku kuwi mung nganggur
otakmu sarjana pikiranmu isik mambu kencur, kencur kencur kencur

Pingenmp3.wordpress.com

saben dinane yen kelingan mataku mbrebes
awakku tambah kuru rambutku rontok mergo stres
pait roso atiku ngluwihi pait godong kates
wong tuomu mrenges njodohne kowe karo pns, kae sing rupane koyo

cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu 5x

Oke langsung saja kawan ini link download preview lagu ceng ceng po

Judul : ceng ceng po
Vocal ; eny sagita
Orkes : scorpio
Link preview download : download ceng ceng po (4shared)
.
Oke sekian dan sampai bertemu lagi

Kami hanya mereview lagu di bawah 128kbps
Cintai musik tanah air hargai karya mereka dengan membeli cd/vcd/dvd asli.
Stoo Pembajaakan
Wss

 
1 Komentar

Ditulis oleh pada Agustus 12, 2015 in Scorpio

 

Tag: , , , , , , , , ,

One response to “Download dan Lirik lagu Scorpio eny sagita – Ceng Ceng Po

  1. download lagu dangdut

    Juli 12, 2016 at 9:47 pm

    mantap…

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: